Du glömmer väl inte välja JGF när du spelar på Svenska Spel?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jönköpings GF

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår gymnastikförening? Klicka här!
Information gällande höjning av avgifterna 2024
2024-02-07 20:46
Hej,
Jönköpings gymnastikförening är en ideell förening vilket innebär att vi inte har ett vinstgivande syfte utan vill vara en förening som är öppen för alla. Samtidigt ser vi att vi just nu står i en ekonomi i obalans där intäkterna inte möter upp utgifterna.
 
Föreningens stora utgifter är lokaler och arvoden. Därtill utbildningar för ledare och tävlingar vilket samtliga poster är sådant som vår förening behöver för att vara attraktiv.
 
Vi vill inte införa ytterligare försäljning eller dylikt i dagsläget och då justering av träningsavgifter i de flesta grupperna inte gjorts de senaste åren har en översyn av dessa genomförts.
 
Vi gör såklart vad vi kan för att också söka olika typer av bidrag, arrangera uppvisningar och tävlingar men i dagsläget är detta tyvärr alltså inte tillräckligt. 
 
Om vi har personer i vår förening som vill engagera sig att arbeta med sponsring eller några andra förslag om hur intäkter kan ökas så ser vi gärna att man hör av sig till oss i styrelsen.
 
 
Mvh Styrelsen
Årsmöte 2024
2024-01-29 20:50

Jönköpings Gymnastikförenings Årsmöte kommer hållas tisdagen den 20 februari klockan 19:30 i ett av konferensrummen på Idrottshuset.

 

Varmt välkomna önskar Styrelsen

Inför Årsmöte 2024
2024-01-10 22:40

Under slutet av februari/början på mars kommer vi att hålla årets Årsmöte i Jönköpings GF.

 

Vill du skicka in förslag eller frågor till Årsmötet vänligen gör detta senast den 24 januari på mail jonkopinggf@gmail.com.

 

Datum för Årsmötet kommer att läggas upp så snart vi har dag, tid och plats fastställt.

 

Styrelsen i Jönköpings GF

Inför Årsmötet 4 mars
2023-02-26 21:38

Hej!

 

Under fliken Dokument ligger Dagordning, Budget, Verksamhetsberättelse samt Verksamhetsplan uppladdade att läsa för intresserade.

 

Har någon frågor, funderingar eller förslag är ni välkomna att medverka på årsmötet efter uppvisningen i Arenan.

 

Mvh Styrelsen i Jönköpings GF

Årsmöte och Uppvisning
2023-02-05 18:45

Lördag den 4 mars klockan 11:00 - ca 12:15 kommer årets uppvisning att hållas i Arenan på Jönköpings Idrottshus. Temat är en färgsprakande show.

Kostnad 70 kr för alla över 18 år, barn gratis.

 

I samband med uppvisningens avslut ca klockan 12:15 bjuder vi in till Årsmöte i ett av konferensrummen. Är du intresserad och vill veta mer om föreningen är du välkommen att vara med. Vänligen anmäl dig senast den 25 februari till jonkopinggf@gmail.com.

 

Välkomna hälsar styrelsen i Jönkpings GF

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på facebook!